symptomenziekte.be © 2010                   

 

 

Griep en virale infecties

 

 

Iedereen krijgt wel te maken met een verkoudheid, in vele gevallen zelfs met de griep of virale infecties. Griep kan je herkennen aan de overduidelijke symptomen zoals hoofdpijn, spierpijn, koorts, zwakke weerstand en misselijkheid. Sommigen onder ons krijgen ook te maken met de buikgriep. Aangenaam is het zeker niet.

Verkoudheden en griep worden veroorzaakt door virussen en men moet zich kunnen wapenen hiertegen. Men kan dit zeker en vast ook preventief gaan behandelen. De natuur biedt hier tal van prachtige planten aan. Planten die niet alleen op respiratoire en intestinale griepinfecties werken, maar die tevens de immuniteit stimuleren. Zelfs mononucleose is gevoelig voor combinaties van onderstaande planten.

De fytotherapie biedt voor alle bovenstaande indicaties 5 prachtige planten aan, die in combinatie met elkaar een heel gunstig effect hebben. Dit zijn namelijk de gember, kaneel, kruidnagel, ravintsara en tea tree.

 

Wenst U een e-mail te sturen met uw opmerkingen, vragen of suggesties?

Stuur deze naar info@symptomenziekte.be

 

 

 

Welke geneeskrachtige planten helpen bij... 

 

geneeskrachtigeplanten.be Ľ

Meer informatie over geneeskrachtige planten die helpen bij geheugenverlies, vergeetachtigheid en de ziekte van Alzheimer.